Department of Fruit and Vegetable Cultivation and Viticulture
- Ботаніка
- Ґрунтознавство з основами геології та меліорації
- Механізація, електрифікація і автоматизація сільськогосподарського виробництва
- Землеробство з основами гербології
- Агрохімія
- Агрометеорологія
- Введення в спеціальність та історія агрономічної науки
- Рослинництво з основами кормовиробництва
- Основи наукових досліджень
- Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва
- Фітопатологія
- Агрофармакологія
- Плодівництво
- Виноградарство
- Виноградарство з основами виноробства
- Овочівництво
- Інтегрований захист рослин
- Основи карантину рослин
- Селекція та насінництво плодових, овочевих культур і винограду
- Селекція та насіннєзнавство сільськогосподарських культур
- Овочівництво закритого ґрунту
- Розсадництво
- Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва
- Основи помології та ампелографії
- Фітонцидно-лікарські рослини
- Декоративне садівництво
- Біотехнологія
- Агробізнес і маркетинг у садівництві, овочівництві і виноградарстві
- Охорона праці в садівництві, овочівництві і виноградарстві
- Методологія та організація наукових досліджень
- Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду
- Сучасні технології садівництва і виноградарства
- Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства
- Горіхоплідні культури
- Ягідництво
- Дослідна справа у садівництві, овочівництві і виноградарстві
- Грибівництво
- Сучасні технології овочівництва відкритого і закритого ґрунту
- Комп’ютерні технології у садівництві, овочівництві і виноградарстві
- Квітникарство відкритого і закритого ґрунту
- Органічне плодівництво і виноградарство
- Малопоширені плодові і ягідні культури
Відповідальний за інформацію: Завідувач кафедри - Симочко Віталій Вікторович
Дата оновлення сторінки: 26.02.2019